حماسه های پایداری

ویژه «دست آوردهای ملی» ، «اقتصاد مقاومتی» «فرهنگ» و «سیاست روز»

ویژه «دست آوردهای ملی» ، «اقتصاد مقاومتی» «فرهنگ» و «سیاست روز»

حماسه های پایداری

بازدید کننده گرامی؛
ضمن تقدیر و تشکر از حضور گرم و صمیمی شما در وبلاگ «حماسه های پایداری».

ما ملتِ حماسه‌ایم؛

حماسه‌های رنگارنگ، این اقتضای زمان است که حماسه‌هایمان را متفاوت می‌سازد

گاهی با چند گلوله و آر پی جی حیثیت غرب را به بازی می‌گیریم؛

گاهی پهبادش را اسباب بازی می‌کنیم

و گاهی با یک بند انگشت تمام نقشه‌هایش را به هم می‌ریزیم

و ما بار دیگر حماسه می‌سازیم، حماسه‌ای که نه تنها سرنوشت ما بلکه سرنوشت منطقه و جهان را رقم خواهد زد...


افتخارات حماسه های پایداری:
* کسب مقام اول جشنواره کشوری وبلاگ نویسی «حماسه حضور» استان سمنان
* * کسب مقام دوم جشنواره وبلاگنویسی کشوری «حماسه حضور» استان قزوین
* * * کسب مقام سوم جشنواره وبلاگ نویسی «ولایت و امامت» سیستان و بلوچستان
* * * * کسب مقام نخست بخش اقتصاد نوشت جشنواره وبلاگ نویسی "حماسه سایبری" اردبیل
و...

+ ثبت شده در سامانه ساماندهی ( Samandehi.ir )

جهت ارتباط آنلاین با مدیر وبلاگ از آیدی:
Rasaam_313@yahoo.com
استفاده نمائید.

.:«تـبـــادل لــوگـو»:.
جهت تبادل پیوند و لوگو با .: حماسه های پایداری:. از بخش «ارتباط با ما» و یا بخش «نظرات» وبلاگ اقدام فرمائید.

حماسه های پایداری- ویژه حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی

امکانات ویژه



لوگو های ویژه

نرم افزار چندرسانه ای حماسه های پایداری/ ویژه حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی

قرارگاه سایبری رسام

جنبش منع کشتار مسلمانان مظلوم آفریقا

جشنواره وبلاگ های ایرانی/ حماسه های پایداری

اقتصاد و معمای مبهم 100 روز!

سه شنبه, ۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۰۱:۱۷ ق.ظ

آنچه گذشت ...

10 روز تا یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری باقی مانده و 8 کاندیدای این دوره از انتخابات در مناظره اقتصادی برنامه‌های خود را اعلام کردند. در میان برنامه‌های اعلام شده چیزی که از همه عجیب‌تر بود قید کردن زمان برای حل مشکلات اقتصادی بود.

در این میان علی‌اکبر ولایتی و حسن روحانی بحث ثبات اقتصادی در 100 روز را به میان آوردند و
محمدباقر قالیباف هم وعده داده ظرف 6 ماه این کار را خواهد کرد. اولین نکته‌ای که در این شعارها نهفته است این‌که این سخنان شعاری بیش نیست و واقعا نمی‌توان پیش‌بینی کرد که ظرف مثلا 100 روز می‌توان بر بسیاری از مشکلات کلان اقتصادی فائق آمد.
جالب اینکه این کاندیداهای محترم درباره جزئیات طرح 100 روزه خود توضیح کافی و وافی نداده‌اند و نگفته‌اند که آیا مهلت 100 روز برای درمان اقتصاد از روز تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری آغاز می‌شود یا از روز معرفی وزرا یا از روزی که مجلس وزرا را تایید کرد؟
یا اصلا توضیح نداده‌اند که چرا 100 روز؟ و مثلا چرا نگفته‌اند 3 ماه یا 40 ماه؟ شکی نیست که این کاندیداهای محترم قصد داشته‌اند از عنصر زیبایی و سادگی عدد 100 استفاده کنند تا از جنبه روانی آن بهره کامل ببرند. البته کاندیداهایی چون قالیباف و رضایی با انتقاد از بحث این عدد آن را غیر واقعی دانسته‌اند.

ولایتی و 100 روز عجیب

100 روز با علی‌اکبر ولایتی شروع شد. پزشک دیپلمات، برای علاج همه دردهای کشور نسخه دولت متمم را تجویز کرده است.

شعار دولت متمم با 4 میم توجه خیلی‌ها را به خود جلب کرده است. البته ولایتی راهکارهای سیاسی برای مشکلات اقتصادی در نظر گرفته است. 100 روز وعده‌ای است که اولین بار از زبان او شنیدیم و طبق آن ولایتی قول داده در این مدت ثبات اقتصادی را به کشور بازگرداند.  وی معتقد است تحریم ها باعث فشارهای تورمی شده است و اعلام کرده است برنامه ای دارد که می تواند طی 100 روز مشکلات اقتصادی را برطرف کرده فشار تورمی را مهار کند. عدد 100 ما را یاد عدد 50 مهدی کروبی در سال 1384 انداخت که موفق شد با شعار 50 هزار تومان رای نسبتا بالایی کسب کند و در جایگاه سوم در بین 7 کاندیدا قرار گیرد.

حالا پیر دیپلمات شعار 100 روز تا ثبات اقتصادی سر می‌دهد. ولایتی می گوید: " این گرانی، تورم روز افزون این باید کنترل بشود اینکه ما بتوانیم پول خودمان را آزاد بکنیم این باید از قید خزانه های خارجی ، ایران پول دارد اما در خارج از کشور است و ما با یک دیپلماسی فعال می توانیم برگردانیم و عملا ارزش پول ملی را نگذاریم این‌قدر کاهش پیدا بکند".

 

اظهارات اقتصادی علی‌اکبر ولایتی

*دولت من، دولت متمم است یعنی تکمیل‌کننده و تمام کننده خواهد بود. متمم به این معنا است که افراد متدین، تجربه‌دار، متخصص، معتدل و مشورت‌پذیر در دولت من مشغول به فعالیت خواهند شد.

*انسان تاسف می‌خورد که کشوری با این وسعت و امکانات عظیم و با سابقه فرهنگی طولانی نتواند 75 میلیون نفر را اداره کند در حالیکه کشوری مثل چین یک میلیارد و 300 میلیون نفر را اداره می‌کند، معلوم است که ما در مدیریت اجرایی مشکل داریم.

*این‌که بنده عرض کردم برای علاج کوتاه مدت مسائل حاد اقتصادی کشور یک فرصت 100 روزه می‌خواهم به دلیل این است که من به عنوان یک طبیب به این بیماری اقتصادی نگاه می‌کنم.

*دوره ریاست جمهوری چهار سال و تقریبا متشکل از چهارده، 100 روز است. من بنا دارم هر 100 روز یک‌بار گزارش 100 روز گذشته را به ملت عزیز عرض کنم و معتقدم 100 روز اول تعیین‌کننده است.

*برای اینکه این شرایط را به حالت عادی برگردانیم به علاج فوری نیازمندیم. من پزشکم و می‌دانم وقتی یک طبیب بالای سر یک مریض قرار می‌گیرد سعی می‌کند علائم شدید آن مرض را سامان دهد. در حال حاضر هم حتما لازم است که یک کار فوری برای درمان علائم شدید موجود به کار ببریم و در این راستا اولین کار، بازسازی اعتماد بین دولت و مردم است.

 

کلید حل مشکلات اقتصادی

حسن روحانی در برنامه گفتگوی خبری خود همه را شوکه کرد. بیان خوب و دست گذاشتن روی نکات حساس اقتصادی موجب شد حضور وی جدی گرفته شود. روحانی برای همه چیز برنامه کلی داشت اما مهمترین محور برنامه‌هایش اقتصادی نیست بلکه سیاسی است. روحانی که با نشان دادن کلیدی زیبا خود را کلید حل مشکلات معرفی کرده معتقد است با اتمام انزوای بین‌المللی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را رفع کنیم. وی در مقایسه ای بین نرخ تورم ایران با دیگر کشورهای جهان در نهایت وعده می دهد: " در برنامه من علاوه بر وجود برنامه، برای مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و سیاست خارجی برنامه یک ماهه و 100 روزه نیز وجود دارد."

 

اظهارات اقتصادی حسن روحانی

*گناه بزرگی است که به مردم وعده دهیم و به آن عمل نکنیم پس بهتر است وقتی نتوانستیم وعده‌هایمان را عملی کنیم با مردم شفاف صحبت کنیم و واقعیت را به آنها بگوییم چون این مردم همه جا امتحانشان را پس داده‌اند و همه جا نمر‌ه‌شان 20 بوده است.

*شعار دولت من نجات اقتصاد ایران و احیای اخلاق است.

*وقتی مشکل بسیار پیچیده باشد، حرف از نجات زده می‌شود البته نمی‌خواهم بگویم به من رای دهید و تاکید می‌کنم به کسی رای دهید که می‌تواند به کشور خدمت کند.

*مشکل ما این بود که رهبری فرمان و تدبیر و خط دادند، اما عمل نکردیم. مشکل ما در شنیدن نیست که عده‌ای بخواهند حرف رهبری را تکرار کنند، بلکه باید راهبردهای رهبری را عملی کنیم.

*ایران دارای ژئوپولتیک و ژئو استراتژیک خاص خود در منطقه است و شاهراه شمال به جنوب است، دومین کشور دارای منابع گاز و نفت فراوان است اما چرا با همه این‌ها مردم ما باید در مشکل باشند؟ مشکل از کجا آغاز می‌شود؟ مشکل از مدیریت آغاز می‌شود، مشکل از تصمیمات فردی و عدم مشورت آغاز می‌شود. مگر یک یا چند نفر یا یک جمع کوچک قادرند کشور بزرگ مثل ایران در این شرایط توطئه جهانی اداره کنند؟ ما نیاز به همگان داریم، ما نیاز به بهترین‌ها، نیاز به دانشگاهیان و کارشناسان داریم.

* در برنامه من علاوه بر وجود برنامه، برای مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و سیاست خارجی برنامه یک ماهه و 100 روزه نیز وجود دارد.

*ما می‌توانیم در زمان کوتاه تحول اقتصادی به وجود آوریم و با ایجاد یک دوره تنفس مشکلات را حل کنیم. می‌توانیم با یک تفاهم بین بانک مرکزی و بانک‌های کارگشا اجناسی را که در گمرکات انبار شده است به بازار برگردانیم و این در یک مدت کوتاه امکان‌پذیر است.

 

برگرفته از: تبیان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی